Waarom wordt meisjesspeelgoed altijd bekritiseerd?

Girlspeelgoed krijgt vaak veel kritiek van ouders, maar waarom denk je dat dat zo is? Een van de redenen is dat het verzamelen van speelgoed in het algemeen, en van meisjesspeelgoed in het bijzonder, door sommigen (en ook door andere ouders) wordt gezien als een manier om meisjes aan te moedigen moeder, echtgenote en huisvrouw te worden. Het is bijna een gegeven dat alle kleine meisjes een poppenhuis willen als ze groot zijn, en dat is waar speelgoed om de hoek komt kijken. Sommige mensen beweren dat als meisjes poppen en accessoires verzamelen en dan trouwen en zelf kinderen krijgen, dat niet zon slechte zaak is. Wat is er immers beter dan moeder worden en zelf kinderen krijgen?

girls toys

Er zijn twee populaire stukken speelgoed die hand in hand lijken te gaan om te verzamelen: Bratz poppen en Legos. Beide zijn ongelooflijk populair bij meisjes en het is gemakkelijk te zien waarom. Het is leuk om door een verzameling van al die verschillende looks, verschillende outfits en verschillende wapens te kunnen kijken en alle verschillende avonturen en gevechten uit te spelen die je favoriete personages kunnen hebben. Hetzelfde kan worden gezegd van Legos en wat ze de afgelopen jaren zijn geworden.

Hoewel er achter de schermen misschien wat gemopperd wordt, is de waarheid dat Legos echt tot hun recht zijn gekomen en dat er nu veel meisjesspeelgoed is dat is voorzien van een aantal van de meest geliefde themas. In feite zijn sommige van de meer recente sets voorzien van Toy Story-figuren, wat een pluspunt is. Ook heeft Legos onlangs een licentie gekregen voor een aantal tv-shows, waaronder Dora the Explorer, en deze leuke kleine minifiguren zijn perfect om kleine meisjes te laten doen alsof ze de wereld en zijn wonderen zelf aan het verkennen zijn. Dus begin met het verzamelen van die Legos dit kerstseizoen, want ze zijn zeker een grote hit dit jaar! Gelukkig speelgoed verzamelen iedereen!

Waarom wordt meisjesspeelgoed altijd bekritiseerd?

MENU
RATING

Webshops

® hetoudewapen.nl - All Rights Reserved.
MORE INFO